“УСТОЗ-ШОГИРД” ТИЗИМИ - УЗЛУКСИЗ ТАЪЛИМ СИФАТИНИ ОШИРИШ ОМИЛИ СИФАТИДА - Ҳайдаров , Комил (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2020)
Мазкур тезисларда “Устоз-шогирд” тизимининг мазмун-моҳияти, уни анъана сифатида шакллантириш - узлуксиз таълим тизимини ривожлантиришнинг муҳим омили эканлиги тўғрисида мушоҳада юритилади.