ШАХС КАМОЛОТИДА МАЪНАВИЯТНИНГ ЎРНИ - Маматқулов, Ф (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Бозор иктисодиётига ўташнинг асосларини мустаҳкамлаб бориш, ҳукуқий, демократик фуқаролик жамиятини барпо этиш сари дадил қадамлар қўйилди. Икки палатали парламент шаклланди. Қабул қилинаётган қонунлар пишиқ-пухта бўлиб бормоқда, сенат ҳақидаги тасаввурларимиз кенгайди, унинг ишлаш салмоғи бошқа давлатлар юқори ташкилотлари билан тенглашиб бормоқда.