ДАВРНИНГ РУҲИ ВА ТАЪЛИМ ТИЗИМИ ИСЛОҲОТЛАРИНИНГ МУТАНОСИБЛИГИ - Shermuhammedova, Nigina (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Ҳаммамизга маълумки, узлуксиз таълимни ташкил этиш ва ривожлантиришнинг асосий тамойилларида билимларнинг инсонпарварлашуви ва ижтимоийлашуви, шунингдек таълимнинг миллий йўналтирилганлиги, ҳар томонлама камол топган, маънавий бой инсонни шакллантиришга алоҳида эътибор берилган.