ЗАРДУШТИЙЛИК ТАЪЛИМОТИ МАНБАЛАРИ ТАҲЛИЛИ - Жалолов, Б (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
мазкур мақола доирасида зардуштийлик таълимотининг биринчи манбалари ва уларнинг классификациясига доир масалалар таҳлил қилинади.