Annotatsiya. Bu maqolada N.V. Gogolning “Revizor asaridagi” g‘oyaviy-badiiy o‘ziga xosligi va uning tahlili tasvirlangan. - Бабаева, Анжелла (АКТУАЛЬНОЕ В ФИЛОЛОГИИ, 2022)
Аннотация. В данной статье рассматривается идейно-художественное своеобразие произведения Н.В. Гоголя «Ревизор».