ҲАРАКАТЛИ ЎЙИНЛАРНИНГ МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДАГИ АҲАМИЯТИ : ҲАРАКАТЛИ ЎЙИНЛАРНИНГ МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДАГИ АҲАМИЯТИ - alibekov, dilshod; Mahmudov Diyor, (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Аннотация. Мазкур мақолада мактабгача таълим муассасаларида ҳаракатли ўйинлар орқали болаларни жисмоний сифатларни ривожлантириш ҳамда тарбия аҳамияти ёритиб берилган.