YOSH VOLEYBOLCHILARDA SAKROVCHANLIK QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISH SAMARADORLIGI - Komronbek, Zoyirov (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2023)
So‘nggi yillarda O‘zbekiston Respublikasi Prezidentining tashabbusi, uning faol sa’yi-harakati va bevosita rahbarligida barcha sohalar kabi jismoniy tarbiya, ommaviy va professional sport davlatimiz siyosatining ustuvor vazifalari qatoridan joy olgan masalalardan biridir. Yurtimizda voleybol sport turi ommalashgan sport