ЎЙИН БОЛАЛАРНИ ТАРБИЯЛАШ ВОСИТАСИ: ЎЙИН БОЛАЛАРНИ ТАРБИЯЛАШ ВОСИТАСИ - abdullayev, dilshod (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Ҳар бир инсон ўз олдига муайян мақсадлар қўйиб яшайди. Шунга яраша унинг интилишлари, қизиқишлари, изланишлари қаратилган фаолияти ҳам турлича бўлади.