Xolboyeva Maftuna : jismoniy tarbiya - Xolboyeva, Maftuna (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Mazkur maqolada boshlanģich sinf o'quvchilarini badiiy gumnastika yordamida jismonan egiluvchanlikni rivojlantirishning o'ziga xos yo'llari hamda vazifalarini ochib berilgan.