SUZUVCHI SPORTCHILARNI MUSOBAQA OLDI MASHG'ULOTLARIGA JALB QILISHDA ULARNING RUHIY HOLATINI MOSLASHTIRISHNING MAZMUNI - Mamanazarova, Aziza (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Suzish bo'yicha o'quv-sport ishlarini uyushtirish, rejalashtirish va hisobga olish, o'quv-mashg'ulot jarayonining muvaffaqiyatli o'tishini ta'minlashda suzuvchilarning psixologik xususiyatlari muhim sanaladi. Ushbu maqolada suzuvchi sportchilarni musobaqa oldi mashg'ulotlariga jalb qilishda ularning ruhiy holatini moslashtirishning mazmuni haqida so'z borgan va uslubiy tavsiyalar berilgan.