БАРКАМОЛ АВЛОДНИ ТАРБИЯЛАШДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ВА СПОРТНИ ЎРНИ - Mamanazarova, Aziza (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2022)
Баркамол инсонни тарбиялаш, ѐшларни Ватан тараққиѐти, юрт тинчлиги, халқ фаровонлиги йўлида мехнат қилишга ўргатиш бугунги куннинг энг муҳим вазифаларидан бўлиб ҳисобланади.