ЗАМОНАВИЙ ПЕДАГОГИКДА КАДРЛАРНИ ЖАМИЯТДАГИ ЎРНИ - sultonov, baxtiyor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2020)
АНОТАЦИЯ. Ушбу мақолада Юртимиз ҳаѐтининг ижтимоий ва иқтисодий соҳаларидаги фаол инноватсион жараѐнлар шароитида амалга оширилаѐтган таълим тизимини ривожлантиришнинг асосий тенденсияларидан бири сифат жиҳатидан янги педагогик кадрларни тайѐрлаш муаммосига эътиборнинг кучайганлиги саналади.