БЎЛАЖАК ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ЎҚИТУВЧИСИНИ ТАЙЁРЛАШДА ТАЪЛИМГА КОНТЕКСЛИ ЁНДОШУВНИНГ ЎРНИ - Kulbayev, nodir (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Аннотация. Мақолада олий таълимда тахсил олувчи бўлажак жисмоний тарбия ўқитувчиларининг дидактик кўникмаларини шакллантиришнинг замонавий методлари ҳади фикрлар келтирилган. Таълимга контексли ёндошув масалаларининг жисмоний тарбия йўналишида қўллаш имкониятлари очиб берилган.