OMMAVIY SPORT ISHLARINI TASHKIL ETISH VA RIVOJLANTIRISH: OMMAVIY SPORT ISHLARINI TASHKIL ETISH VA RIVOJLANTIRISH - fayzullayev, zafar (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Ushbu maqolada aholi turar joylarida ommaviy sportning muvaffaqiyati uchun sport inshootlari muhim o'rin tutadi. Sog‘lom turmush tarzini keng joriy etish va ommaviy sportni yanada rivojlantirish, jismoniy tarbiya va ommaviy sport bilan muntazam shug‘ullanish uchun zamonaviy sharoitlar yaratish.