TALABALARNI JISMONIY TARBIYA VA TALABALARNI JISMONIY TARBIYA VA SPORTGA JALB ETISHNING ZAMONAVIY YONDASHUVI: TALABALARNI JISMONIY TARBIYA VA SPORTGA JALB ETISHNING ZAMONAVIY YONDASHUVI - Nurmatov, Eldor (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
TALABALARNI JISMONIY TARBIYA VA SPORTGA JALB ETISHNING ZAMONAVIY YONDASHUVI