УМУМТАЪЛИМ МАКТАБЛАРИДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ФАНИНИ ЎҚИТИШДА МУЛЬТИМЕДИА ВОСИТАЛАРИНИ ҚЎЛЛАШ САМАРАДОРЛИГИ : УМУМТАЪЛИМ МАКТАБЛАРИДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ФАНИНИ ЎҚИТИШДА МУЛЬТИМЕДИА ВОСИТАЛАРИНИ ҚЎЛЛАШ САМАРАДОРЛИГИ - Tajibayev, Soyib (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2021)
Мазкур мақолада 5 синф ўқувчиларининг жисмоний тарбия фанини ўқитишда мультимедиа воситаларидан фойдаланиш самарадорлиги ўрганилган.