ЗАМОНОВИЙ ФУТБОЛДА НАТИЖА УЧУН ТАКТИКА ВА ТАКТИК ТИЗИМЛАРНИНГ ҚЎЛЛАНИЛИШИ - qayumov, shohruh (Физическое воспитание, спорт и здоровье, 2025)
Аннотация: Мақолада замонавий футболнинг тобора оммалашаѐтгани ва натижа учун барча мураббийлар янги ва хали қўлланилмаган тактикалардан фойдаланилаѐтгани ва уннинг аҳамияти ва тактик тизимлар, уларнинг эволютсияси, тактиканинг турлари ва уларнинг афзалликлари атрофлича ўрганилган.