6-7 yoshli bolalarni maktab ta’limiga tayyorlashda matematika mashg’ulotlarini axamiyati: 6-7 yoshli bolalarni maktab ta’limiga tayyorlashda matematika mashg’ulotlarini axamiyati - Safarov, Botir (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
В статье обсуждается роль и значение математики в подготовке дошкольников к школе.