Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida o‘yinchoqlarning bola tarbiyasiga ta‘siri - Qilichova, Marxabo (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Ushbu maqola o‘yinchoqlarning bola tarbiyasida ahamiyati, o‘yinchoqlarning bola kelajagiga ta’siri,o‘yinchoq turlari va o‘ginchoqlarga qo‘yilgan gigenik talablar haqida boradi.