CHET TILIGA BO'LGAN TALAB - G'aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini órgatish jarayonida bolalarning qiziqishlari , dunyoqarashi kengaytirishda óyin faoliyatining ahamiyati haqida malumot berilgan.