BOLALARNI TASVIRIY FAOLIYATIDA NO’ANANAVIY RASM CHIZISH TEXNIKASI YORDAMIDA IJODIY TASAVVURNI RIVOJLANTIRISH YO’LLARI - Hamrayeva, Aziza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada bolalarni tasviriy faoliyatida no’ananaviy rasm chizish texnikasi yordamida ijodiy tasavvurni rivojlantirish yo’llari haqida fikr yuritilgan.