Ichki sekretsiya bezlarining inson psihologiyasiga ta’siri. - Hamrayeva, Aziza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada ichki sekretsiya bezlarining inson psihologiyasiga bevosita ko`rsatadigan tasiri to`g`risida fikr yuritilgan