OILADA BOLANING KUN TARTIBINI TO`G'RI TASHKIL QILISH-BOLA RIVOJLANISHINING ASOSIY OMILI - xamidovag, (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annatatsiya Oilalarda bola xonasidagi burchaklarning tashkil etilishi Bolaning noyobligi―tamoyili o`sishining asosi bo`la oladi. Negaki, aynan bola tomonidan bola burchagidagi aynan bir jihozning tanlanishi uning qiziqishlari va ayni vaqtdagi psixologik holatidan darak beradi, oila muhitida kun tartibining buzilmasligini, bola faoliyatning biron turi bilan shug`ullanishini ta‘minlaydi.