MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI NUTQINI GRAMMATIK TUZILISHINI SHAKLLANTIRISH - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Maktabgacha tarbiya yoshi bolalarning nutqini faol egallash davri hisoblanadi. Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni nutqini grammatik tuzilishini shakllantirish xaqida so’z borgan.