MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA BILIM, KO’NIKMA VA MALAKALARNI SHAKLLANTIRISH - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Zamonaviy O‘zbekistonda maktabgacha yoshdagi bolalarga ko‘proq e’tibor qaratilmoqda. Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning rivojlanishi uchun hisobga olinishi kerak bo'lgan haqiqiy mezonlar va ko'rsatmalar tasvirlangan. Bolalar kelajagimiz tug'ilishidir. O'qituvchilar va ota-onalar sifatida biz bolalarning rivojlanishiga yordam berishimiz kerak.