Maktabgacha yoshdagi bolalar ijtimiy-hissiy rivojlanishida ijtimoiy omillarning o’rni - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar ijtimiy-hissiy rivojlanishida ijtimoiy omillarning o’rni va axamiyati xaqida fikrlar bildirilgan