Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bo’lajak tarbiyachilarning kreativ kompetentligini rivojlantirishning ahamiyati - Saydullayeva, Nargis (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida tarbiyachilarning kreativlik sifatlari, kreativ kompetentlikni rivojlantirish metodikasini takomillashtirishning nazariy asoslari yoritib berilgan.