MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI VA BOSHLANG‘ICH TA’LIMI BILAN UZVIYLIКINI TA’MINLASH - Maxfuza, (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada yurtimiz farzandlarini kamol topishiga maktabgacha ta‟lim tashkilotlarning sifati, ta‟lim va tarbiya tizimini yanada takomillashtirish, moddiy-texnika bazasini mustahkamlash, maktabgacha ta‟lim tashkilotlari tarmog„ini kengaytirish, ta‟lim-tarbiya jarayoniga zamonaviy ta‟lim dasturlari va texnologiyalarini tatbiq etish, bolalarni har tomonlama intellektual, axloqiy, estetik va jismoniy rivojlantirish uchun shart-sharoitlar yaratish to‟g‟risidagi fikrlar berilgan.