TALABA-YOSHLARNI TURIZM BILAN SHUG`ULLANISHIGA QIZIQISHINI RIVOJLANTIRISH - Ochilov, Navro'zbek (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Milliy qadriyatlarni tiklash ma‘naviy ma‘rifiy madaniyatimiz tarixini chuqur o`rganish-milliy iftixorimiz hamda hozirgi davr mafkurasini yoshlarga o`quvchilarga o`rgatishda sayohatlarning o`ziga yarasha o`rni va mohiyati bor.