Maktabgacha ta’lim yoshidagi tarbiyalanuvchilarni tarbiyalashda ta’lim va tarbiyaning uyg’unligi ta’minlash - Xoliqov, Farxod; Marhabo, Qilichova (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Maqoladagacha ta'lim yoshidagi tarbiyalanuvchilarni tarbiyalashda ta'lim va uyg'unlikni ta'minlashning ahamiyati yoritilgan. Bunda bolalarni tarbiyalashda ta'lim va tarbiyaning uyg'unligi va ma'naviyatni shaklantirishda muhum tavsiyalar berilgan.