Maktabgacha ta’limni boshqarishda pedagogik xodimlar bilan ishlash tamoillari. - Akmalova, Mohinur (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’limni boshqarishda pedagogik xodimlar bilan ishlash tamoillari bayon etilgan.