MUSOBAQALARNI TASHKIL QILISH VA O‘TKAZISH.: MUSOBAQALARNI TASHKIL QILISH VA O‘TKAZISH - Xoliqov, Farxod (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Musobaqalarda xar bir sportchi uz rakibini engishga intiladi va bu intilish sportchidan butun kuchni safarbar etishni talab kiladi.