MAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLALARDA NUTQ RIVOJLANISHINING O'ZIGA XOS XUSUSIYATLARI: MAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLALARDA NUTQ RIVOJLANISHINING O'ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Abdullayeva, Guli (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Mustaqil mamlakatda har tomonlama barkamol shaxsni tarbiyalashdek sharafli va ma'suliyatli ishda ta'lim - tarbiya tizimining boshlang’ich tarbiya tizimining boshlang’ich bosqichi bo’lgan maktabgacha ta'lim - tarbiya muhim o’rin tutadi.