YOSHLAR KAMOLOTI VA MUSIQA: YOSHLAR KAMOLOTI VA MUSIQA - Xolmirzayev, Otamurod (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
O‘zbekiston o‘ziga xos taraqqiyot yo‘lidan borayotgan bugungi kunda o‘tmish ajdodlarimizdan qolgan madaniy merosni tiklash, o‘zlashtirish, rivojlantirishga hissa qo‘shish va shular asosida yoshlar ma’naviyatini yuksaltirib, kamolotga yetkazish har bir ustoz-o‘qituvchining vazifasi hisoblanadi.