MAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLALARDA NUTQ RIVOJLANISHINING O'ZIGA XOS PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI: MAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLALARDA NUTQ RIVOJLANISHINING O'ZIGA XOS PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Azamatova, Munira (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
MAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLALARDA NUTQ RIVOJLANISHINING O'ZIGA XOS PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI