MAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLA SHAXSINI SHAKLLANTIRISHDA MAKTABGACHA TA`LIM TASHKILOTI VA OILA HAMKORLIGI: MAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLA SHAXSINI SHAKLLANTIRISHDA MAKTABGACHA TA`LIM TASHKILOTI VA OILA HAMKORLIGI - Xaydarova, Shaxlo (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
MAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLA SHAXSINI SHAKLLANTIRISHDA MAKTABGACHA TA`LIM TASHKILOTI VA OILA HAMKORLIGI