BOLA TA’LIM-TARBIYASIDA OILA VA MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI HAMKORLIGI - Muxabat (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2023)
Ushbu maqolada bola ta’lim-tarbiyasida oila va maktabgacha ta’lim tashkiloti hamkorligi, maktabgacha ta’lim tashkilotlari va oilada bоlaning aqlan yetuk, jismonan sog‘lоm, har tоmоnlama kamоl tоpib shakllanishi haqida so’z yuritilgan.