MULTIMEDIALAR ,YORDAMIDA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA INGLIZ TILINI O`RGATISH - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada maktabgach yoshdagi bolarning chet tillarini o`zlashtirishining muhimligini inobatga olgan holda, maktabgacha ta`lim tashkilotlarining ingliz tili mashg`ulotlarini o`yinlar yordamida tashkil etish usullari yoritilgan.