INGLIZ TILINI TALAFFUZINI O’YINLAR YORDAMIDA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA O’RGATISH. - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Chet tilini o’qitishning turli usullaridan foydalangan holda maktabgacha yoshdagi bolalarga chet tilini o’rgatishning dastlabki bosqichida so’z boyligini shakllantirish xususiyatlarini aniqlashdir.Ingliz tilida muloqot qilishni o’rganish, ya’ni. ularning muloqot ehtiyojlarini amalda qondirish qobiliyati.ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ingliz tilini o’rgatish usullari yozilgan bo’lib, hozirda ingliz tili dunyo tili bo’lib bormoqda shu bois uni maktabgacha ya’ni boqcha yoshidan boshlash kerak maqola shu haqida ma’lumot beradi.