INTERFAOL O’YIN YORDAMIDA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA INGLIZ TILINI O’RGATISH - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada O’zbekiston Restpublikasida maktabgacha ta’lim jarayonida xorijiy tillarni o’qitishda o’yin faoliyatining ahamiyati yozilgan bo’lib, hozirda ingliz tili dunyo tili bo’lib bormoqda shu bois uni uzliksiz ta’limning bosh bo’g’ini bo’lgan maktabgacha ta’limdan boshlash kerak maqola shu haqida malumot beradi.