MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA CHET TILI O’QITUVCHISINIG NUTQ FAOLIYATI . - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
MTTda tarbiyachining o’rni, tarbiyachining nutq madaniyati , tarbiyachi nutqiga qo’yilgan pedagogik talablar haqida ma’lumotlar berilgan.