BOLALARNING RIVOJLANISH SOHALARI BOʻYICHA MONITORING OLIB BORISH TEXNOLOGIYALARI - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada Maktabgacha taʼlim tashkilotlarida rivojlanish sohalarini tayyorlov guruhi misolida oʻquv tarbiyaviy faoliyatini rejalashtirish, davlat talablari, bolalarning rivojlanish sohalari boʻyicha fikr yuritilgan.