BOLALARNING MAKTABDA TA’LIM OLISHGA TAYYORLIGINI TASHXISLASH USULLARI - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya Bolaning maktabda ta’lim olishga tayyorligini tashxislash bu tekshiruv juda zarur. U oila uchun bolaning qaysi jihatlariga tuzatish (agar u zarur bulsa) kiritishda, olti yoshlining muvaffaqiyatlari va kamchiliklariga qanday yondashishda, shu maqsadda u tarbiyachilarga, qolaversa, 1-sinf o‘qituvchilari uchun ham kerak.