BUGUN SPORT KUNI: KORNAVIRUS EPIDEMIYASI PAYTIDA SPORT VA JISMONIY FAOLIYAT.: BUGUN SPORT KUNI: KORNAVIRUS EPIDEMIYASI PAYTIDA SPORT VA JISMONIY FAOLIYAT. - Ochilov, Navro’zbek (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
COVID-19 pandemiyasi dunyoning koʻplab mamlakatlarida, hududlari va mintaqalarida tashvishlanarli darajada tarqalmoqda va virus tarqalishini toʻxtatish uchun jismoniy va ijtimoiy masofa usullari odatiy holga aylanmoqda. Sport zallari, sport inshootlari va stadionlari, suzish havzalari, raqs studiyalari va oʻyin maydonchalarining yopilishi shuni anglatadiki, koʻpchiligimiz yakka yoki guruhli sport musobaqalarida yoki jismoniy tadbirlarda faol qatnasha olmaymiz. Natijada, dunyo boʻylab sport hamjamiyati cheklovlar tufayli jiddiy qiyinchiliklarga duch kelmoqda.