Мутахассиснинг касбий компетентлигига қўйиладиган талаблар. - Hamrayeva, Aziza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ушбу маколада мутахассиснинг касбий компетентлигига қўйиладиган талаблар хакида фикр юритилган.