МАКТАБГАЧА ЁШДАГИ БОЛАНИНГ ШАХС СИФАТИДА ШАКЛЛАНИШИДА ПЕДАГОГНИНГ ЎРНИ - Buronova, Shaxnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ушбу мақолада мактабгача ёшдаги боланинг шахс сифатида шаклланишида педагог-тарбиячиларнинг ўрни ва беқиёслиги ҳақида фикрлар билдирилди.