O’QITUVCHILARNI KASBIY TAYYORLASHNING PEDAGOGIK O’ZIGA XOSLIGI - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada bo’lajak o’qituvchilarning kasbiy tayyorlashning pedagogik asoslari xaqida so’z yuritilgan va uslubiy tavsiyalar berilgan.