PEDAGOG - XODIMLARNI KASBIY TAYYORLASHNING PEDAGOGIK ASOSLARI - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada bo’lajak pedagog – xodimlarni kasbiy tayyorlashning pedagogik asoslari xamda ularning kasbiy faoliyatiga kompitensiyaviy yondashuvining mazmuni xaqida so’z yuritilgan va uslubiy tavsiyalar berilgan.