JISMONIY TARBİYA VA SPORTNİNG INSON KOMILLIGINI O’STIRISHDAGI ROLI - qayumov, shohruh (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqola jismoniy tarbiya tushunchasining xususiyatlari va mazmunini ochib berishga qaratilgan ma’lumotlarni o’z ichiga qamrab olgan. Muallif tomonidan jismoniy madaniyatning barkamol inson tarbiyasidagi o’rni va ahamiyati yoritilgan. Komil inson tarbiyasi bo’yicha taklif etilgan zamonaviy metodlar samaradorligi ochib berilga