Maktabgacha yoshdagi bolalarga xalq topishmoqlari asosida ekologik tarbiya berish-pedagogik muammo - Kushakova, Gulnora (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Maktabgacha yoshdagi bolalarga xalq topishmoqlari asosida ekologik tarbiya berish-pedagogik muammolar xaqida fikrlar bayon qilingan